Anthony Hopkins 45 vuotta raittiina: ”Olin matkalla kohti katastrofia”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittinäyttelijä Anthony Hopkins on tehnyt elokuvien, television ja teatterin parissa pitkän sekä loistokkaan uran. Nyt muun muassa Uhrilampaat, Amistad ja Thor -elokuvista sekä Westworld-sarjasta tunnettu tähti on kuitenkin juhlistanut hieman toisenlaista virstanpylvästä elämässään.

Tuoreella Instagram-videollaan uudenvuodenaattona 83 vuotta täyttävä Anthony Hopkins toteaa vuoden 2020 olleen monille täynnä murhetta. Hän kuitenkin kertoo kääntäneensä oman elämänsä parempaan suuntaan vuosikymmeniä aikaiseemmin, ja kehottaa etenkin nuoria ihmisiä jatkamaan taistelua paremman huomisen puolesta. Tähti kuvailee tätä päivää siksi huomiseksi, josta murehdit eilen.

– Päivälleen 45 vuotta sitten koin herätyksen. Olin matkalla kohti katastrofia. En suinkaan saarnaa, mutta sain viestin, pienen ajatuksen joka sanoi ”haluatko elää vain kuolla?”, ja vastasin haluavani elää. Yhtäkkiä tunsin suuren helpotuksen ja elämä on ollut upeaa. Toki joukossa on ollut hankalampiakin päiviä ja epäilystä, mutta kaiken kaikkiaan kehotan teitä olemaan luovuttamatta, Anthony Hopkins kertoi.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) jakama julkaisu