Joulukuusen luultiin olevan turvassa kissoilta – toisin kävi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joulukuuset ja lemmikkieläimet voivat olla varma resepti onnettomuuksille. Erityisesti kuuset ovat vaarassa kissatalouksissa. Kissoilla on nimittäin tunnetusti vaikeuksia ymmärtää, ettei koristeltu kuusi ole tarkoitettu niiden leikkipaikaksi.

Tuoreella viraalivideolla kotiin tuodun joulukuusen on kuviteltu olevan turvassa kissoilta. Kuusta ei nimittäin ole asetettu pystyyn lattialle, vaan se on laitettu roikkumaan katosta. Talossa asuva kissa kuitenkin keksii keinon päästä joulukuusen kimppuun.

Kissat kiertelevät lattialle kuusen alapuolella kuin tutkien, kuinka ne pääsisivät siihen käsiksi. Lopulta toinen lemmikeistä hakeutuu korkeammalle paikalle, suorittaa fysiikan lakeja uhmaavan hypyn kohti kuusta ja jää roikkumaan siitä kynsillään. Kuusen lopullinen kohtalo jää valitettavasti hämärän peittoon.