Kylie Jenner sai toiveensa läpi – stalkkerille lähestymiskielto

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti ja kosmetiikka-alan yrittäjä Kylie Jenner joutui taannoin kokemaan kuuluisuuden varjopuolia. Tähden vainoajaksi epäilty mies oli jäänyt kiinni yrittäessään murtautua kotiin hänen naapurustossaan.

Justin Bergquist oli murtautunut aidatulla asuinalueella sijaitsevaan taloon ja paennut paikalta asukkaan huomattua hänet. Mies oli kuitenkin palannut alueelle autollaan. Kylie Jennerin mukaan Pohjois-Dakotasta Kaliforniaan saapunut Bergquist oli kertonut häntä jututtaneille vartijoille saapuneensa tapaamaan hänet.

Kylie Jenner uskoo Bergquistin yrittäneen murtautua hänen kotiinsa, mutta erehtyneen talosta. Tähden aikaisemmin tekemän pyynnön myötä mies on nyt saanut väliaikaisen lähestymiskiellon. Sen myötä Bergquistin täytyy pysytellä vähintään 90 metrin päässä Jenneristä, uutisoi TMZ.