Kylie Jennerin rinnat varastivat huomion Aspenissa – lomakuvat hakevat vertaistaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti ja kosmetiikkaguru Kylie Jenner on viettänyt joulun välipäiviä Coloradon Aspenissa. Vaikka lomailijoiden suosima kaupunki tunnetaan kuuluisasta laskettelukeskuksesta, ei tähden aika ole kulunut kaiketi pelkästään talvisissa tunnelmissa.

Kylie Jenner jakoi Instagramissa sarjan kuvia, joissa hänet nähdään pulikoimassa uima-altaassa. Otoksissa tähti nähdään nautiskelemassa lomasta beigen värisissä bikineissä. Kuvatekstissä hän kuvaili olevansa uimassa kohti vuotta 2021.

Kylie ei vietä lomaansa Aspenissa itsekseen, sillä mukana on Daily Mail -lehden mukaan ollut ainakin hänen siskonsa Kendall Jenner. Sisarukset on nähty muun muassa shoppailemassa paikallisessa lasketteluliikkeessä ja tietenkin esittelemässä taitojaan lumilaudoilla Aspenin lumisilla rinteillä.