Talent-kaunottaren biksupeppu toivotti heipat vuodelle 2020

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli alunperin tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, minkä jälkeen naisen ura eteni miestenlehtien sivuille. Taannoin Amanda Holden oli pettynyt kuultuaan, että Talent-ohjelman miespuoliset tuomarit saavat enemmän palkkaa kuin naiset.

Nyt Amanda on toivottanut lähihistorian karuimmaksi osoittautuneen vuoden 2020 matkoihinsa poseeraamalla kameraan yläosattomissa ja selin, mutta biksujen alaosan takapuolelle on kirjailtu ”BYE BYE 2020”.

Taannoin Amanda Holden ja Alesha Dixon eivät ottaneet ilolla vastaan tietoa, jonka mukaan he saivat vähemmän palkkaa Britain’s Got Talent -kilpailun tuomaroinnista kuin ohjelman miespuoliset tuomarit. Holden sai työstään 700.000 puntaa otettuaan päätuomarin roolin Simon Cowellin ollessa sairaslomalla. Alesha Dixon tienaa sarjan tuomaroinnista 450.000 puntaa. David Walliams saa omasta työpanoksestaan 1,5 miljoonaa puntaa ja Simon Cowell peräti 2,5 miljoonaa puntaa.