Leonardo DiCaprio yritti salata tupakointia äidiltään – kielsi valokuvaajaa käyttämästä tupakointikuvia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Myös supertähdet joutuvat toisinaan salaamaan pahoja tapojaan vanhemmilta. Leonardo DiCaprio oli jo 1990-luvulla maailmankuulu sydäntensärkijä, mutta tuoreen paljastuksen mukaan hän ei halunnut äitinsä tietävän tupakoinnistaan.

Valokuvaaja Steve Eichner paljastaa tavanneensa DiCaprion 90-luvulla New Yorkin Club USA -yökerhossa. Eichnerin kuvasi DiCaprion ostamassa jotakin, jolloin tähti pyysi häntä olemaan käyttämättä kyseistä otosta. DiCaprio oli luvannut, että häntä saisi kyllä muuten kuvata illan aikana.

– Ostin tupakkaa, enkä halua äitini tietävän minun tupakoivan, DiCaprio oli kertonut valokuvaajalle Page Six -sivuston mukaan.

Leonardo DiCaprio tunnetaan läheisistä väleistään äitinsä Irmelin Indenbirkenin kanssa. Nykyään näyttelijä on vaihtanut perinteiset tupakat sähkösavukkeeseen. On epäselvää, tietääkö hänen äitinsä asiasta.