Miehen Chevrolet Camaro varastettiin 17 vuotta sitten – nyt ystävä löysi sen

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Joskus kadonneet esineet voivat löytyä vielä vuosiakin myöhemmin. Yhdysvaltojen Virginiassa asuvan Tommy Cookin oranssi Chevrolet Camaro varastettiin korjaamon pihasta vuonna 2003. Miehen mukaan hän ei koskaan luovuttanut toivoaan auton löytymisen suhteen.

Taannoin Cookin ystävä oli aikeissa ostaa itselleen vuoden 1968 Camaroa. Vieraillessaan autokaupassa Marylandin osavaltiossa hänen huomionsa kiinnitti vuosimallin 1969 Camaro-avoautoon. Myyjä kertoi vihreän auton olleen alun perin oranssi, ja ystävä päätti vilkaista sitä tarkemmin.

Camaron konepellin alle kirjoitettu valmistenumero oli sama kuin Cookin kadonneessa autossa. Ystävä otti yhteyttä poliisiin, ja Cook sai lopulta rakkaan autonsa takaisin. Ajoneuvo oli jopa korjattu vuosien varrella varastamista edeltävää aikaa parempaan kuntoon, tosin Cook ei ole UPI-uutissivuston mukaan mielissään sen uudesta vihreästä väristä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.