Nyt väritetään draaman kaaria – Joe Exotic -värityskirja julkaistiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netflixin seitsenosaisessa Tiger King: Villi ja vaarallinen tiikeribisnes -dokumenttisarjasta kuuluisuuteen noussut villieläintarhuri Joe Exotic on runsaasti mieleipiteitä herättävä mies. Hänen kuvansa on tähdittänyt useita eri fanituotteita, joista viimeisin on värityskirja.

Joe Exotic on anonut vapauteen pääsyä Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpilta. Firebox-nettikaupassa on myynnissä Joe Exotic -värityskirja, jossa on 20 ikonista värityskuvaa legendaarisesta dokumenttiohjelmasta. Kissapetojen hoitolaitoksen draamaa pääsee nyt itse värittämään haluamallaan tavalla.

Amerikkalainen villieläinten kasvattaja Joe Exotic kärsii parhaillaan 22 vuoden vankilatuomiota murhan suunnittelusta. Hän sairastaa anemiaa ja immuunisairautta. Hänestä on tekeillä elokuva.