Kaia Gerberin vanhemmat hyväksyivät seurustelun – on nyt yhdessä Jacob Elordin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huippumalli Cindy Crawford ja liikemies Rande Gerber ovat nyt hyväksyneet 19-vuotiaan tyttärensä Kaia Gerberin suhteen näyttelijä Jacob Elordiin. Pari virallisti suhteensa, kun siitä levisi tieto mediassa.

Näyttelijä Jacob Elordi on tunnettu suositusta Euphoria-sarjasta. Hän seurusteli tovin vastanäyttelijänsä kanssa, mutta aloitti hiljattain tapailla Kaia Gerberiä. Pari on nyt viettänyt tiiviisti aikaansa yhdessä.

Lähipiiristä kerrotaan, että australialaissyntyinen Jacob Elordi nauttii elämästään Yhdysvaltojen Los Angelesin Malibussa yhdessä uuden tyttöystävänsä kanssa. He käyvät rannalla, retkeilemässä ja illallisella yhdessä ystäviensä kanssa. People-lehden mukaan 19-vuotias Kaia ja 23-vuotias Jacob on aloittanut tapailun muutama kuukausi sitten.