Kate Hudson antoi joululahjaksi vodkaa ja kannabis-tonicia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Kate Hudson on tullut tunnetuksi erityisesti draama- ja komediarooleistaan 1990-luvulta saakka. Nyt 41-vuotiaan näyttelijän on paljastettu antaneen lähipiirilleen jokseenkin yllättäviä lahjoja.

Kate Hudsonin kerrotaan lähettäneen ystävilleen joululahjaksi King St. Vodkaa. Sen lisäksi he saivat Cann-yhtiön tonic-vettä, joka oli terästetty mikroannoksella kannabiksen päihdyttävää THC-yhdistettä. Taatusti joulumielelle nostavan lahjan saivat Page Six -sivuston mukaan muun muassa näyttelijä Elle Fanning, malli Molly Sims ja Kris Jenner.

Kate Hudson on aikaisemminkin puhunut julkisuudessa vapaamielisestä suhtautumisestaan kannabikseen. Näyttelijä Goldie Hawnin ja muusikko-näyttelijä Bill Hudsonin tytär tunnetaan muun muassa elokuvista Deepwater Horizon, Mother’s Day ja Almost Famous, sekä tv-sarjasta Glee.