Vajoama repesi keskelle kaupunkia – sisällä pulppusi vihreää mönjää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kanadan Toronton asukkaita kohtasi taannoin Teenage Mutant Ninja Turtles -piirrettyjen kuvastoon verrattu outo näky. Keskelle kaupunkia avautui vajoama, jonka sisälle ilmestyi outoa nestettä.

Kuoppa ilmestyi katuun paikallisen 680 News -uutissivuston mukaan Hastings Avenuella. Sen sisällä nähtiin pulppuavan myrkynvihreää mönjää. Kuten arvata saattaa, herätti outo aine monien paikallisten huolen.

Aine ei kuitenkaan sen hälyttävästä väristä huolimatta ollut radioaktiivista jätettä tai ihmisisiä mutanteiksi muuttavaa mönjää. Sen sijaan kyseessä oli viranomaisten vihreällä, myrkyttömällä aineella värjättyä vettä. Sen avulla pyrittiin selvittämään, ulottuiko katuun ilmestynyt vajoama kadun alapuolella sijaitsevaan viemäriin asti.