Halle Berry pysyy kunnossa ketogeenisellä ruokavaliolla – paljasti tulokset biksukuvassa

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. Halle Berry täytti 14. elokuuta 54 vuotta, mutta tähteä on hyvin vaikeaa uskoa ikäisekseen. 

Halle Berry pitää itsestään hyvää huolta ja rakastaa treenaamista, mikä näkyykin naisen vartalosta. Nyt Halle Berry julkaisi videon, jossa hän keskustelee ystävänsä ja treenikumppaninsa Peter Lee Thomasin kanssa siitä millaisella ruokavaliolla Berry pitää itsensä kunnossa.

Halle Berry kertoi noudattavansa ketogeenistä dieettiä, jossa on paljon hyviä rasvoja kasviöljyistä ja avokadosta. Normaalina päivänä näyttelijä nauttii yhden lämpimän aterian, jossa on kasviksia ja jokin eläinkunnan proteiini. Treenipäivinä Halle Berry kertoo nauttivansa kaksi lämmintä ateriaa. Tähti pyrkii syömään joka päivä terveellisesti ja nauttii säännöllisesti myös luulientä, jonka moni kokee hyödylliseksi painonpudotuksessa ja paastoamisessa.