Jen Selter venytteli terassilla – someseuraajat riemastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti takapuolensa ansiosta, joka on tuonut Jenille jo lähes 13 miljoonaa seuraajaa pelkästään Instagramissa. Viime aikoina Selter on viihtynyt erityisesti rannalla.

Nyt somekaunotar esittelee upeaa vartaloaan terassilla venytysten merkeissä. Jumppasessiossaan hän nostaa toista jalkaa suorana ylös melko näyttävästi ja toivottaa kuvansa yhteydessä seuraajilleen hyvää uuttavuotta. Samanlaiseen suoritukseen ei ihan kuka tahansa kykenisi. Toisessa tuoreessa kuvassaan Selter jatkaa mehumainontaansa Meksikon maisemissa.

Fitness-kaunotar Jen Selter on internet-suosionsa myötä noussut fitness-kuuluisuudeksi. Hän ansaitsee nykyään paljon rahaa erilaisten kumppanisopimusten avulla. Taannoin hän paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.