Miljoonan dollaria kauneusleikkauksiin tuhlannut Justin Jedlica mallina – kuin muovi kuningas

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywood-julkkis Justin Jedlicasta on tullut virallisesti maailman ainoa ja oikea ihmis-Ken. Hän on muokannut kehoaan plastiikkakirurgisilla toimenpiteillä vuosien ajan ja hoitoihin on hurahtanut noin miljoona dollaria.

Miehen lihakset ovat silikonia. Hän on ylpeä muovisesta ulkonäöstään ja esiintyy nyt taidekuvien mallina. Kuvausten teemana on ollut Muovin Kuningas, jossa hänen keinotekoisuutta ja muovisuutta on korostettu entisestään. Valokuvaajana on toiminut kalifornialainen Josef Jasso.

Justin Jedlica on kertonut suunnittelevansa keinotekoisia lihaksia. Hänelle oli tarkoitus tehdä jalkoihin uudenlaiset implantit ja hän kävi hiljattain myös leikkauksessa, mutta tuloksia ei ole vielä esitelty julkisesti.