Lisa Rinna ja Harry Hamlin eivät tue tyttären ja Scott Disickin tapailua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Scott Disick on deittaillut jo useampia nuoria mallikaunottaria Kourtney Kardashianista erottuaan. Nyt 37-vuotias Disick on alkanut tapailemaan Amelia Hamlinia, joka on Lisa Rinnan ja Harry Hamlinin tytär.

Lisa Rinna ja Harry Hamlin ovat hyvin tietoisia Scott Disickin maineesta. He eivät ole Daily Mail -sivuston mukaan kovinkaan innoissaan siitä, että heidän 19-vuotias tyttärensä tapailee kyseistä 18 vuotta vanhempaa realitytähteä. Vanhemmat ovatkin toivoneet, että kyseessä olisi vain ohimenevä vaihe.

Pariskunnan tapailusta on huhuttu jo Kendall Jennerin syntymäpäivistä lähtien. Hamlin ja Disick saapuivat Jennerin Halloween-juhliin yhdessä. Scott Disick vahvisti viimein treffailuhuhut medialle laittamalla kätensä Amelia Hamlinin ympärille Malibun hiekkarannalla, jossa paparazzit olivat jo kiinnittäneet pariskuntaan huomionsa. Lähipiiristä on kuitenkin kommentoitu, että kyseessä ei ole vielä vakava suhde.