Drake julkaisee uuden albumin – ilmestyy jo tässä kuussa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

2010-luvun menestyksekkäimpiin artisteihin lukeutuva räppäri Drake on julkaisemassa uutta musiikkia. Tähti on tehnyt uuden albumin, jonka julkaisuajankohdan mies paljasti nyt faneilleen sosiaalisessa mediassa.

Drake julkaisi videon muodossa teaserin hänen tulevasta levystään. Certified Lover Boy -nimeä kantava albumi tullaan julkaisemaan vuoden 2021 tammikuussa, joten fanien ei tarvitse odottaa albumia enää pitkään. Moni tuntuu ajattelevan, että uusi albumi on upea tapa käynnistää seuraava vuosi, joka tuntuu olevan monella tapaa vielä toivoa täynnä.

Draken levytyssopimus Cash Money -yhtiöllä on ollut päättymässä, mutta vielä toistaiseksi uudesta sopimuksesta minkään levy-yhtiön kanssa ei ole sovittu. Tämä saattaa tarkoittaa sitä, että mies on julkaisemassa uutta musiikkia itsenäisenä artistina, joka tietäisi miehellä luultavasti kymmenien miljoonien tuloja heti julkaisupäivän jälkeen.