Lola Odusoga kävi avannossa – biksukuvalle heti ala-arvoista kommenttia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga on kahden lapsen äiti ja yrittäjä. Nainen on aiemmin kertonut kohtaavansa runsaasti arvostelua muodokkaan vartalonsa vuoksi. Hän on päättänyt napauttaa arvostelijoita julkisesti.

– Timolle tuli paha mieli kun kävin talviuinnilla. Itsehän en lupauksia uuteen vuoteen yleensä teen, mutta lupaan ilmoitella enemmän Timon tyyppisten ihmisten olemassaolosta. Tuntuu että haluavat tulla kuulluksi, niin tapahtuu. Ja ei, en hyväksy viestejä häneltä, Lola Odusoga kirjoittaa Twitterissä.

Hän sai Timo-nimiseltä mieheltä ikävän viestin liittyen naisen aiemmin julkaisemaan kuvaan. Lola Odusoga julkaisi itsestään kuvan laiturilla kylmävesiuinnin jälkeen. Osa netinkäyttäjistä koki tämän riittäväksi syyksi vihaviestien lähettämiseksi.

Lola Odusoga on aiemmin antanut näpeille kaikille ulkonäköarvostelijoille ja painontarkkailijoille. Hänen mukaansa ihmisten kokoa tai ulkonäköä ei saisi arvostella, ellei henkilö ole asettanut itseään tietoisesti ulkonäkökeskeiseen asemaan esimerkiksi fitness-kilpailuissa. Hänellä itsellään ei ole ongelmaa vartalonsa kanssa, mutta samalla nainen myöntää, että muilla tuntuu olevan mielipiteitä sitäkin enemmän.