Sisäpiiripaljastus: Kim Kardashian on suunnitellut avioeron valmiiksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West on seurapiirijulkkis Kim Kardashianin aviomies ja heidän neljän lapsensa isä. Mies on herättänyt runsaasti kielteistä huomiota sosiaalisessa mediassa. Hän sairastaa kaksisuuntaista mielialahäiriöitä. West pyrkii myös Yhdysvaltain presidentiksi.

Viime viikkoina mies on mollannut musiikkiteollisuutta ja suuria levy-yhtiöitä. Koko vyyhdin kiusallisin hetki oli kuitenkin se, kun mies julkisesti kertoi vaimonsa Kim Kardashianin suunnitelleen aborttia ensimmäisen raskautensa kohdalla. Tämä on asia, jota kukaan ei haluaisi oman lapsensa tietävän.

Kim Kardashian on murtunut. Hän on yrittänyt ymmärtää aviomiehensä mielenterveysongelmia ja he ovat koittaneet parantantaa parisuhdettaan romanttisen loman avulla. Samalla Kardashianien leiristä paljastetaan, että Kim Kardashian on suunnitellut koko avioeron valmiiksi. Hän kuitenkin haluaa vielä katsoa, minkälainen Kanye West on tästä kaudesta toivuttuaan, Page Six uutisoi.