Autoilija hämmästyi – ajoneuvon kyljessä roikkui yllättävä salamatkustaja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erilaiset käärmeet ja muut matelijat eivät ole harvinainen näky Australiassa. Moni ei kuitenkaan osaisi todennäköisesti odottaa löytävänsä sellaisia salamatkustamasta autojensa kyydissä, etenkään ajoneuvon ulkopuolella.

Uudessa Etelä-Walesissa asuvat Kyle Vella ja Rachel Pace olivat ajelemassa autollaan, kun kuljettajan puoleisessa ikkunassa näkyi jotain outoa. Sisään kurkisti ilmielävä käärme.

Käärmeellä ei vaikuttanut olevan aikomustakaan pudota liikkuvan ajoneuvon kyydistä. Pariskunta ei myöskään onnistunut pudottamaan sitä kyydistä pysäytettyään ajoneuvon ja avattuaan oven. Huffpost-sivuston mukaan pariskunnan naapurit auttoivat lopulta nappaamaan matelijan, joka vapautettiin turvallisesti läheisen puron tuntumaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.