Demin märkä uimapuku korosti tiimalasivartaloa – näky kuin miesten päiväunista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose on päässyt malliuransa puitteissa matkustelemaan paljon. Naisen sosiaalista mediaa seuratessa ei pysty hädin tuskin muistamaan, että tällä hetkellä eletään koronapandemiaa, minkä vuoksi monien muiden matkasuunnitelmat ovat peruuntuneet. Demi on kuitenkin viettänyt viime aikoina leppoisia lomapäiviä Ibizalla ja Malediiveilla.

Viime aikoina Rose on kuitenkin julkaissut kuvia myös Tansaniaan suuntautuneelta safariltaan, jossa hän luonnollisesti esitteli villieläinten lisäksi myös omaa kurvikasta vartaloaan. Tällä kertaa hänet nähdään nojailemassa uima-altaan reunaan märässä uimapuvussa. Asu korostaa upeasti kurvikkaan kaunottaren tiimalasivartaloa.

Demi Rose on melkoinen näky ottaessaan aurinkoa uima-altaan reunalla. Nainen makoilee aurinkotuolilla näyttävässä mustavalkoruudullisessa uimapuvussaan, joka onnistuu juuri ja juuri peittämään naisen nännit ohuiden olkaimien avulla. Muuten Demi Rosen rinnat ovatkin ulkona uimapuvusta ja saavat nauttia auringon lämmöstä.