Ed Sheeranin manageri kutsui prinsessa Beatricea idiootiksi – syynä humalainen miekkaepisodi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Ed Sheeran sai vuonna 2016 näkyvän arven poskeensa humalassa miekkaa heiluttaneen Iso-Britannian prinsessa Beatricen ansiosta. Nyt muusikon manageri on avautunut tapauksesta ja kuvaillut Beatricea rajuin sanankääntein.

Ed Sheeran osallistui vuonna 2016 prinssi Andrewin omistamassa Royal Lodge Windsorissa järjestettyihin juhliin. Juhlissa poptähti James Blunt oli vitsaillut haluavansa tulla lyödyksi ritariksi. Humalainen prinsessa Beatrice otti vitsillä esiin seinällä olleen seremoniallisen miekan ja huitaisi sillä vahingossa Sheerania, viiltäen hänen poskeensa tikkejä vaatineen haavan.

Sheeranin pitkäaikainen manageri Stuart Camp toteaa Straight Up -podcastin haastattelussa, etteivät hän tai muusikko ole kommentoineet tapausta julkisuudessa aikaisemmin. Hän ei kuitenkaan halunnut myöskään pyynnöistä huolimatta valehdella eikä väittää, ettei onnettomuus olisi ollut Beatricen syytä.

– Sanoin: En kerro kenellekään mitään. En myöskään valehtele vain sen takia, että joku oli v*tun idiootti. Haet vain hankaluuksia jos päätät ympärikännissä ottaa miekan seinältä. En ole kuullut Beatricesta sen koommin, Camp avautui.