Janni Hussi julkaisi saunakuvansa: ”Voiks ihminen muuta toivoa?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisjulkkis Janni Hussi tunnetaan television ja radion lisäksi myös terveellisistä elämäntavoistaan ja energisestä olemuksestaan. Radio Suomipopin huippusuosittua Aamulypsy-ohjelmaa nykyisin juontavat fitness-kaunotar jakaa paloja vauhdikkaasta elämästään myös sosiaalisessa mediassa sadoilletuhansille seuraajilleen. Nyt Janni on julkaissut kuvan saunomisestaan ja vaarinsa erikoisesta ratkaisusta.

– Sauna, vihta & avanto. Voiks ihminen muuta toivoa? Etenki noi kaks ekaa on lähellä sydäntä. Meillä oli vaarin kanssa pikku likkana traditiona kesäisin kasailla vino pino vihtoja ja pakastaa ne talvea varten. Vaarilla oli, ja on edelleen, oma arkkupakastin pelkkiä vihtoja varten, Janni Hussi kirjoittaa.

– Sit lämmiteltiin koko päivä savusaunaa meikä mandoliini hyvänä apurina, vihdottiin niin että koko naama oli noessa ja pyörittiin lumihangessa. Kitattiin vissyä ja kääriydyyttiin kylpytakkeihin. Parhaita lapsuuden muistoja! Ihan hetkeen ei ookaan tullu vihdottua. Tää vihta oli tällä kertaa tehty tammenoksista. Ei se nyt mikään koivun vihta ollu, mut ajoi asiansa.