Justin Bieberin väitettiin opiskelevan papiksi – kiisti huhut nopeasti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Justin Bieberin fanit saivat taannoin yllättyä toden teolla tähden väitettyjen uusien urahaaveiden ansiosta. Laulajan uutisoitiin nimittäin opiskelevan kohun keskiössä viime viikkoina olleen Hillsong Church -kirkon papiksi.

Justin Bieberin yllättävästä uudesta uravalinnasta uutisoitiin muun muassa OK! Magazine -lehdessä. Poptähti itse on kuitenkin itse kiistänyt väitteet Instagram-tarinoissaan. Hän myös kertoi kuuluvansa Hillsong Church -kirkon sijaan Churchome-yhteisöön.

– En ole opiskelemassa papiksi tai mitään edes vähän sen kaltaista. Minulla ei ole sellaisia haaveita. Tämä on valeuutinen, Bieber kirjoitti Instagramissa.

Justin Bieber on yksi lukuisista kuuluisuuksista, jotka on yhdistetty Hillsong Church -kirkkoon. Kirkko on ollut kohun keskiössä sen jälkeen, kun yhteisön julkkispastori Carl Lentz sai potkut myönnettyään pettäneensä vaimoaan.