Valtteri Bottaksen valokuvaa ihastellaan maailmalla – Suomen Lappi kuin postikortissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen formulatähti Valtteri Bottas otti taannoin Venäjän osakilpailussa upean voiton, ja pääsi samalla sivaltamaan julkisesti häntä epäilleitä kriitikoita. Räväkkä lausahdus levisi nopeasti urheilumedioissa ympäri maailmaa. Taannoin Valtteri esitteli sosiaalisessa mediassa kuvasarjan, jonka hän oli itse ikuistanut yksityiskoneensa ikkunasta. Kuvissa nähtiin Monacon upeat maisemat ilmasta käsin.

Nyt Valtteri kunnostautuu jälleen luontokuvaajana, mutta tällä kertaa vuorossa on Suomen Lapin satumaisen kauniit maisemat. Otoksessa nähdään tuntureita auringonlaskun värjätessä maiseman kuin sateenkaaressa. Kuin pisteenä iin päällä kuvassa nähdään myös poroja nauttimassa talvipäivästä. Kuva on syystäkin saanut kovasti huomiota maailmalla, sillä se on kuin yhden kuvan matkailumainos.

Kuvan tarkkaa ottopaikkaa ei ole tiedossa, mutta toisessa tuoreessa kuvassaan Bottas on noussut lumikengillä Saanan huipulle.