Kaksiviikkoinen vauva tervehti isäänsä – veti kättä lippaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni tuore vanhempi kuvaa jatkuvasti pieniä lapsiaan videolle, minkä ansiosta moni hauska tilanne päätyykin tallentumaan ylpeiden isien ja äitien kameroiden muistiin. Tällä kerralla erään isän kameraan tallentui hauska hetki, jossa pieni vauva näyttää vetävän kättä lippaan.

Videolla nähdään miten isä kuvaa 15 päivän ikäistä tytärtään videolle. Isä tervehtii vauvaa, minkä jälkeen vauvan reaktio saa miehen purskahtamaan nauruun. Vauvan kehonkieli näyttää aivan siltä kuin hän tervehtisi isäänsä vetämällä kättä lippaan.

Käden vieminen ohimolle on tunnettu vanhana sotilastervehdyksenä eli niin sanottuna lippaan vetona. Perheenisä oli yllättynyt onnistuessaan saamaan videolle hauskan hetken, jossa vain kahden viikon ikäinen vauva näyttäisi taitavan tämän perinteisen tavan jo todella mallikkaasti.