Nämä horoskooppimerkit on siunattu parhailla unenlahjoilla – nukkuminen ja lepo hyveenä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monen ihmisen unirytmit on sekaisin koronaviruksen aiheuttamien etätöiden ja kesälomien takia. Arjen koittaessa voi olla vaikea nukahtaa tarpeeksi ajoissa, jotta saavuttaisi riittävät yöunet. Nyt on listattu kolme horoskooppimerkkiä, joiden on kerrottu selvittävän univaikeudet muita paremmin. He nukkuvat parhaiten.

Härkä. Nämä horoskooppimerkin edustajat eivät ole moksiskaan siitä, että saavat kömpiä sänkyyn. He omaavat tarkat rutiinit ja nukkumaanmeno on oleellinen osa tätä rytmiä. Ensin illallinen, sitten peseytyminen, sen jälkeen muutama sivu lempikirjaa ja lopulta unille. He luovat makuuhuoneestaan valtakunnan, jossa saa nukkua levollisesti ja autuaasti.

Kalat. Nukkuminen ja unimaailmaan karkaaminen on kaloille ominainen tapa ylläpitää mielikuvitusmatkailuun ja fantasiaan karkaavaa mieltä. He ovat suuresti kytköksissä unien maailmaan, jossa he voivat seikkailla rajattomasti. Myötätuntoiset merkin edustajat saavat ladattua akkunsa ainoastaan riittävällä levon määrällä ja uni on heille tärkeää.

Vaaka. Lepo ja tekeminen tulee olla sopivassa suhteessa. Vaa’at ovat erinomaisia tasapainottelemaan elämän eri osa-alueilla ja nukkuminen on heille itsestäänselvyys valveillaolon rinnalle. Vaaka valmistautuu nukkumiseen huolellisesti tekemällä kauneusrutiininsa, hyvinvointiharjoituksensa ja toivottamalla läheisille hyvää yötä. He panostavat suuresti sänkyyn ja petivaatteisiin, jotta uni olisi mahdollisimman laadukasta.

Lähde: PureWow