Demi Rosen paita paljasti lähes kaiken – vilautus millien päässä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose on päässyt malliuransa puitteissa matkustelemaan paljon. Nainen on pitänyt yli 15 miljoonaa seuraajaansa myös sosiaalisessa mediassa ajan tasalla upeista lomakohteista, joissa hän on päässyt vierailemaan koronapandemiasta huolimatta.

Demi Rose esitteli juuri kurvikasta tiimalasivartaloaan Ibizalla upeassa pitkähihaisessa bodyssa, jonka verkkomainen kangas ei peitellyt juuri mitään. Nyt 25-vuotias tähti pukeutui Nirvanan lyhythihaiseen paitaan, joka oli leikattu hyvin lyhyeksi napapaidaksi.

Demi Rose poseeraa parvekkeen kaidetta ja upeaa taustaa varten illan hämärässä pukeutuneena vain mustiin stringeihin ja pikkuruiseen paitaan. Kaunotar on nostanut poseerausasennossaan kätensä ylös, minkä ansiosta napapaita on noussut lähes kokonaan rintojen yli ja on lähellä paljastaa tähden rinnat kokonaisuudessaan.