Kim Kardashianin ja Kanye Westin avioerossa erimielisyyksiä lapsista – Kim haluaa yksinhuoltajaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Neljän lapsen julkkisvanhemmat Kim Kardashian ja Kanye West ovat käynnistäneet avioeroprosessin. Kim Kardashian on palkannut avukseen huippujuristi Laura Wasserin. Pariskunta on eri mieltä lastensa huoltajuudesta.

Kuukausien ajan avioeroa tehtaillut pariskunta on nyt pisteessä, jossa heidän tulisi sopia lastensa huoltajuudesta. Kim Kardashian haluaa kaikkien neljän lapsen täyden huoltajuuden. Huoltajuuskiistasta on tulossa likainen, The Mirror uutisoi.

Pariskunnalla on seitsemänvuotias North, viisivuotias Saint, kaksivuotias Chigago ja vuodenikäinen Psalm. Avioeron syynä on Kanye Westin sekoilut, jotka ovat Kardashian-Jennerin perheen mukaan haitallisia heidän jälkikasvulleen. Viimeisin niitti avioliitolle oli miehen järjetön presidentinvaalikampanja.