Rebel Wilson upeana videolla – hoikistunut vartalo tiukassa treeniasussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Rebel Wilson on ollut viime vuoden aikana paljon uutisotsikoissa elämäntapamuutoksensa vuoksi. Nainen päätti keskittyä terveyteensä täytettyään 40 vuotta ja onnistuikin pudottamaan yli 20 kiloa painostaan. Tähti pääsi ennen vuoden loppumista tavoitepainoonsa, joka oli hänen kohdallaan 75 kiloa.

Rebel Wilson julkaisi nyt hänen Instagram-kanavallaan faneilleen videon, jossa hän heiluttaa näyttävästi pientä pyyhettä punaisessa kuntosalissa. Taustalla soi Ariana Granden Positions-niminen kappale kun Wilson liikehtii hidastetulla videolla ja esittelee hoikistunutta vartaloaan tiukassa treeniasussaan.

Rebel Wilson on aiemmin kertonut, että hänen kohdallaan laihtuminen on tapahtunut proteiinipitoisen ruokavalion myötä. Painon putoamisen edellytys on ollut myös se, että kuntoilun lisäksi hän on saanut nauttia päivittäin vain alle 1.500 kilokaloria. Nyt tavoitepainoonsa päästyään Rebel Wilson siirtyy vähitellen ylläpitovaiheeseen. Ylläpitovaiheeseen siirryttyään nainen on alkanut syömään noin 2.000-2.500 kilokaloria päivässä.