Pieni koira löytää ulkoa aina suurimmat oksat – huvittavat tilanteet videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koirat rakastavat kepeillä ja risuilla leikkimistä. Yleensä hauskimmat leikkikalut löytyvätkin tämän vuoksi pihamaalta ja lenkkipoluilta, koska ne ovat pullollaan mitä suurempia puusta pudonneita keppejä. Eräs koira näyttääkin löytävän niistä aina suurimmat.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään kooste monista ilahduttavista hetkistä, joissa koira on löytänyt itselleen suuren kepin. Koira etsii aina ulkona ollessaan mitä suurimmat oksat ja nappaa ne suuhunsa.

Lemmikki on omistajalleen varmasti melko huvittava näky juostessaan aina suussaan oksa, joka on usein moninkertaisesti koiraa itseään suurempi. Vahva koira kuitenkin kantaa suussaan sinnikkäästi painavatkin oksat ja yrittää kuljettaa ne luultavasti kotiin saakka.