Seiska: Sofia ja Stefu lomailivat Levillä – ohikulkijoille myötähäpeää ryyppäämisestä ja riitelystä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Syksyllä eronneet, mutta edelleen tiiviisti aikaansa yhdessä viettävä skandaalipariskunta Sofia Belórf ja Stefan ”Stefu” Therman ovat tuttu näky Levin laskettelukeskuksen maisemissa. Pariskunta vietti myös joulua alueella. Muut matkailijat joutuivat todistamaan parin ryyppäämistä ja riitelyä.

Kohumakasiini Seiska kertoo, että Sofia ja Stefu viettivät koko joululoman yhdessä Lapin maisemissa. Heidän elo oli kuitenkin muuta kuin auvoisaan joulunaikaan miellettyä rakkaudentäyteistä onnen ilotulitusta. He riitelivät kovaäänisesti jouluaattona Levin Tonttulan Elämyskylässä, koska Stefu olisi tahtonut ainoastaan kahville. Sofia halusi kiertää alueella.

He lähtivät Tonttulasta ovia paiskoen. Sofia itki, että aikoo soittaa Stefulle poliisit. Tapaninpäivänä he kuitenkin bailasivat sulassa sovussa Ihkussa drinkkejä kumoten. Pariskunnan elämästä ei puutu draamaa. Päihteiden runsas käyttö tuskin auttaa kaksikon välien parantamisessa.