Yhdysvaltojen kongressiin tunkeutunutta sarvipäätä verrattiin Jamiroquain laulajaan – näin tähti vastasi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu brittiläinen funk- ja jazzyhtye Jamiroquai trendasi tällä viikolla sosiaalisessa mediassa odottamattomasta syystä. Yhdysvaltojen pääkaupungissa sijaitsevaan kongressirakennukseen tunkeutui joukko Donald Trumpin kirjavan näköisiä kannattajia. Heistä yksi oli pukenut ylleen sarvekkaan karvapäähineen ja kasvomaalia.

Monet vertasivat sosiaalisessa mediassa QAnon-mellakoijan asuvalintaa Jamiroquain laulajan, Jay Kayn omintakeiseen tyyliin. Tähti on nimittäin totuttu näkemään lavoilla ja musiikkivideoilla mitä erikoisemmissa päähineissä ja asusteissa. Jamiroquain trendatessa Twitterissä Jay Kay kommentoi lopulta asiaa itsekin melko diplomaattisella tavalla.

– Hyvää huomenta, Washington. Rakastan päähinettä, mutta en ole varma onko kyseessä minun porukkani. Pysytelkää turvassa, Jay Kay kirjoitti Jamiroquain Twitter-tilillä.