Abigail Ratchford venyttää somesääntöjen rajoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Los Angelesista kotoisin oleva Abigail Ratchford on mallitulokas, jota on kutsuttu mediassa usein myös Kate Uptonin haastajaksi. Sports Illustrated -tähden tavoin myös Ratchford tunnetaan poikkeuksellisen näyttävistä muodoistaan, joita hän ei ainakaan piilottele julkisuudessa. Jouluna hän poseerasi rintavana tonttukaunottarena, mutta nyt vieläkin näyttävämmin.

Abigail poseeraa parhaillaan nimittäin kuvassa, joka suorastaa hipoo sosiaalisen median sääntöjä. Ainakin vielä toistaiseksi kuva on kuitenkin saanut olla Instagramissa, mutta kenties ei enää pitkään. Ratchford nähdään nimittäin läpinäkyvässä asussa, joka paljastaa hänen vartalonsa lähes kokonaan.

Mallina työskennellyt Abigail Ratchford on saavuttanut valtavan suosion sosiaalisessa mediassa. Aikaisemmin nainen on poseerannut muun muassa The Smoking Jacket and Sports Illustrated -verkkosivustoilla. Hän nousi otsikoihin myös esiinnyttyään alasti 138 Waterin valtavassa mainoskuvassa Lost Angelesin legendaarisella Sunset Boulevardilla.