Demi Lovaton fanit olivat oikeassa – ex-kihlattu Max Ehrichin aikeet eivät olleet puhtaat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Demi Lovato kihlautui heinäkuussa näyttelijä Max Ehrichin kanssa. Tähden fanit lietsoivat sosiaalisessa mediassa huhua, jonka mukaan Max Ehrich tavoittelisi vain omaa etuaan suhteessa eikä hänellä olisi ollut puhtaat jauhot pussissa. Demi Lovato kuitenkin hehkutti, että kyseessä oli hänen elämänsä suurin rakkaus. Nyt kihlaus on purettu.

Demi Lovaton fanit ovat suhteen alusta saakka yrittäneet varoittaa Demi Lovatoa siitä, että Max Ehrich olisi hänen kanssaan vain julkisuuden perässä. Tähti oli jättänyt kommentit omaan arvoonsa. Myöhemmin Lovato sai kuitenkin harmikseen huomata, että huhut eivät olleet täysin perättömiä.

Demi Lovato oli koko suhteensa ajan joutunut puolustelemaan Max Ehrichiä. Hän pettyi People-sivuston mukaan suunnattomasti huomatessaan, että hän teki virheen Ehrichin kanssa. Mies oli käyttänyt maailmankuulun kihlattunsa nimeä röyhkeästi tähden selän takana yrittääkseen edetä urallaan. Lovato huomasi, että Ehrich ei ollut tosissaan hänen kanssaan vaan janosi vain julkisuutta.