Jennifer Lopez poisti meikkinsä videolla – tunnistatko samaksi ihmiseksi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinotähti Jennifer Lopez nähdään usein näyttävissä esiintymisasuissa ja iltameikeissä, jotka tunnetut meikkitaiteilijat ovat hänen kasvoilleen loihtineet. 51-vuotias laulaja yllätti kuitenkin faninsa julkaisemalla sosiaalisessa mediassa videon, jossa hänet nähdään täysin ilman meikkiä.

Jennifer Lopez lanseerasi vuodenvaihteessa oman ihonhoitosarjan, jota mainostaakseen tähti julkaisi itsestään videon, jossa hän poistaa meikit omilla tuotteillaan. Videon alussa Lopez nähdään näyttävässä iltameikissä ja videon lopussa täysin ilman meikkiä kasvot puhtaina ja hyvin hoidettuina.

Videon tarkoituksena naisella on ollut esitellä hänen omia kauneudenhoitorutiinejaan Lopezin oman ihonhoitosarjan avulla. Fanit ovat olleet mielissään videosta, jossa tähti esittelee luonnollista kauneuttaan. Osa on kuitenkin syyttänyt tähteä valheellisesta mainonnasta, koska nainen näyttää käyttävän videolla filtteröityä kuvaa, joka ei anna todellista kuvaa hänen ihostaan sumentavan efektin vuoksi.