Pussycat Doll rintavassa selfiessä – miesystävän ilme kertoo paljon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Nicole Scherzinger tunnetaan 2000-luvun alkupuolella suureen suosioon nousseen The Pussycat Dolls -tyttöbändin keulakuvana. Yhtye teki viime keväänä näyttävän paluun julkaistessa pitkästä aikaa uutta musiikkia. Mittava kiertue jäi kuitenkin koronaviruksen myötä tekemättä.

Nicole Scherzinger on ottanut kaiken ilon irti ajasta, joka hänen kalenteristaan vapautui peruuntuneiden töiden ja konserttien myötä. 42-vuotias laulajatar on lomaillut upeissa kohteissa poikaystävänsä Thom Evansin kanssa ympäri maailmaa. Vuodenvaihdetta pariskunta juhli Turks- ja Caicossaarilla.

Nicole Scherzinger julkaisee Instagram-seuraajiensa iloksi paljon upeita kuvia lomamatkoiltaan. Säännöllisesti kuvissa nähdään myös Thom Evans, joka yleensä hymyilee naisen vierellä. Nyt tähti onnistui kuitenkin nappaamaan kuvan juuri sellaisella hetkellä, jolloin Evans näytti lopen kyllästyneeltä jatkuvaan selfie-kuvien ottamiseen.