Kouvolan Lakritsi valittiin maailman parhaaksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Korkeaan elintasoon erikoistunut brittiläinen lifestyle-lehti Luxlife on valinnut Kouvolan Lakritsin maailman parhaaksi lakuksi. Kouvolan Lakritsin tuotteita myydään pian Suomen lisäksi kymmenessä muussa maassa. Yritys on perustettu vuonna 1945.

– Paras erottuu massasta myös maailmalla. Kouvolan Lakritsi on valittu Iso Britanniassa järjestetyssä 2020 Food & Drink Awardseissa parhaaksi lakritsin valmistajaksi. Voiton takana ovat perinteinen valmistusmenetelmä, oikeat ihmiset, hiottu resepti, sylillinen rakkautta ja toimitusketju, joka takaa jokaisen lakupalan tuoreuden. Sekä tietysti sinä, arvon lakritsin ystävä, Kouvolan Lakritsi hehkuttaa Instagramissa.

Kilpailun tuomarina toimi joukko puolueettomia henkilöitä kansainvälisen liike-elämän, talouden, politiikan, median ja opetuksen aloilta. Luxlife pyysi Kouvolan Lakritsia kilpailuun mukaan viime kesänä. Voit lukea voittoartikkelin tästä.