Realitykaunotar Millie Mackintosh paljasti vartalonsa – fanit ylistävät tuoreen äidin huippukuntoa

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitykaunotar Millie Mackintosh tuli aikoinaan tunnetuksi Made In Chelsea -ohjelmasta. Sarjan jälkeen tähti on jäänyt julkisuuteen työskentelemään muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin parissa.

Millie Mackintosh sai toukokuun alussa esikoisensa eikä hänellä ole ollut mitään kiirettä päästä entisiin mittoihinsa. Mackintosh on palannut vähitellen kuntoilun pariin ja julkaissut nyt Instagram-kanavalleen videon esimerkkitreenistä, jollaisia hän nykyään tekee kotonaan.

Videon avulla voidaan nähdä, että tähti on saanut itsensä jo todella hyvään kuntoon pystyessään tekemään kiertoharjoitteluna suoritettavan treenin. Treeni sisältää muun muassa kyykkyjä, hyppyjä, vatsalihasliikkeitä ja hauiskääntöjä.