Nyt se on varmaa! Sinkkuelämää-sarja saa jatkoa – yksi alkuperäisistä tähdistä ei palaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

HBO-kanavan suisittu Sinkkuelämää, eli Sex and the City -sarjan huhuttiin taannoin saavan jatkoa. Nyt huhut ovat saaneet virallisen vahvistuksen. Sinkkuelämää jatkuu lähivuosina HBO Max -palvelun And Just Like That… -nimisen minisarjan muodossa.

Jatkosarjan paljastus tapahtui sarjan tähtien sosiaalisessa mediassa julkaiseman teaser-videon muodossa. Kymmenestä jaksosta koostuva …And Just Like That seuraa Deadline-sivuston mukaan Sinkkuelämää-hahmojen edesottamuksia viisikymppisinä. Uuden sarjan nimi viittaa Sarah Jessica Parkerin esittämän Carrien usein Sinkkuelämää -sarjassa käyttämään fraasiin.

Sarah Jessica Parkerin lisäksi …And Just Like That -sarjassa paluun tekevät Mirandaa esittävä Cynthia Nixon ja Charlottea esittävä Kristin Davis. Samanthaa näytellyt Kim Cattrall ei sen sijaan ole mukana. Parkerin kanssa julkisissa riidoissa oleva tähti on kertonut olevansa avoin sille, että hänen tilallaan nähtäisiin uusi näyttelijä.

Sinkkuelämää-sarjaa esitettiin Yhdysvalloissa kuuden tuotantokauden edestä vuosina 1998-2004. Sen hahmojen pariin palattiin myös myöhemmin kahdessa elokuvassa ja The Carrie Diaries -sarjassa.