Kojelautakamera ikuisti hurjan näyn – auto oli murskautua maanvyöryn alle

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Vaaralliset maanvyöryt ovat olleet viime viikkoina tapetilla erityisesti Norjan Gjerdrumissa uutena vuotena koetun onnettomuuden vuoksi. Usein varoittamatta tapahtuvat vyöryt voivat aiheuttaa vaaratilanteita myös liikenteessä.

Malesiassa 3. tammikuuta ikuistetulla viraalivideolla todistetaan todellista läheltä piti -tilannetta. Kojelautakameran kuvaamalla videolla autoilija on ajamassa metsän halki kulkevaa tietä pitkin, kun edessäpäin ilmenee vaaratilanne. Maanvyöry peittää tien alleen vain metrien päässä ajoneuvosta.

Mikäli kuljettaja olisi ajanut hieman nopeampaa tai lähtenyt liikkeelle aikaisemmin, olisi hänen autonsa todennäköisesti jäänyt vyörymän alle. Kuljettajan mukaan kyseessä oli jo toinen hänen matkansa aikana todistama maanvyöry.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.