Pohjanmaan poliisilla takavarikoitua omaisuutta – onko mökkiisi tai taloosi murtauduttu viime vuonna?

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kolme henkilöä murtautui syksyn 2020 aikana useisiin omakotitaloihin, varastoihin, mökkeihin ja muihin rakennuksiin Maalahden, Korsnäsin, Närpiön ja Kristiinankaupungin alueella. Tutkinnan aikana on takavarikoitu paljon omaisuutta, jonka omistajia etsitään.

Poliisi on aikaisemmin pyytänyt alueen asukkaita tarkistamaan omat kesämökit, vapaa-ajan asunnot, piharakennukset ja varastot anastetun omaisuuden selvittämiseksi. Pyyntö uudistetaan jälleen koska poliisilla on runsaasti omaisuutta takavarikossa, jolle ei ole löytynyt omistajaa ja jota epäillään anastetuksi.

Poliisilla on takavarikossa muun muassa Arabian vanhoja astioita, joissa useita eri sarjoja. Arabiasta on lautasia, kulhoja, kahvikuppeja, tarjoiluastioita ja kannuja. Tämän lisäksi on postimerkkejä, kiikarit, vedenkeitin, leivänpaahdin, porakone, kompressori, erilaisia työkaluja, PlayStation pelilaite ja pelejä.

– Poliisi uskoo, että takavarikossa oleva omaisuus on anastettu eri paikoista yllä mainitulta alueelta. Mikäli uskot poliisilla olevan omaisuuden olevan sinulta anastettua yllä mainitulta alueelta, ilmoitathan yhteystietosi ja omaisuuden mikä sinulta kateissa, sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi, niin olemme sinuun yhteydessä.