Poikaystävä väitti kestävänsä synnytyskivut – supistussimulaattori sai huutamaan tuskasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miehet voivat vain kuvitella miltä synnyttäminen tuntuu, mutta he eivät koskaan saa todellisuudessa tietää millaisia kipuja nainen joutuu kokemaan synnyttäessään uuden elämän. Eräs poikaystävä pääsi kuitenkin nyt kokeilemaan synnytyskipusimulaattorin avulla synnytyksen kaltaiset kivut myös itse.

Poikaystävä oli kommentoinut naiselle ja heidän yhteisen lapsensa äidille, että synnytyskivut eivät voi olla niin pahoja kuin miltä naiset saavat ne näyttämään. Mies oli varma kestävänsä kivut, minkä vuoksi nainen päätti tilata Amazon-verkkokaupasta synnytyskipusimulaattorin.

Synnytyskipusimulaattori aiheutti miehen alavartalon alueelle samanlaisia kipuja kuin synnytyssupistukset aiheuttavat. Mies oli jo melko tuskissaan kun simulaattori oli asennettuna vasta neloselle asteikolla yhdestä kymmeneen. Lopulta mies päätti luovuttaa tuskallisen kokeilun ollessaan kipuasteikon puolessa välissä.