Kaikkien aikojen tykätyimmät TikTok-videot – nämä 50 saivat eniten suosiota

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Etenkin nuorten keskuudessa suosiota nopeasti kasvattanut sovellus TikTok on saanut myös aikuisten mielenkiinnon viime aikoina heräämään. TikTok on tänä päivänä toiminut alustana jo monille kansainvälisesti levinneille trendeille ja ilmiöille viihteen parissa.

Mikäli TikTok-sovellukseen tutustuu vasta nyt ensimmäistä kertaa, voi sovellus saada ensin pään pyörälle kaikkine toimintoineen. Nyt YouTube-videolla nähdään millainen sisältö on ollut sovelluksessa kaikista suosituinta.

YouTube-videolla nähdään reilun 13 minuutin aikana 50 erilaista TikTok-videota, jotka ovat viime marraskuun loppuun saakka olleet kaikista tykätyimpiä julkaisuja. Mukana on satunnaisesti viraaliksi levinneitä yksittäisiä julkaisuja sekä videoita, joita TikTokin supertähdet ja kymmenien miljoonien fanien seuraamat nuoret ovat tehneet.