Post Malone lahjoitti 10 000 paria Crocs-kenkiä sairaaloiden työntekijöille

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa Blockfest-tapahtumassa vuonna 2018 esiintynyt yhdysvaltalainen räppäri Post Malone on kiittänyt koronapandemian etulinjassa työskenteleviä yllättävällä tavalla. Suosittu artisti lahjoitti heille tuhansia pareja omalaatuisia Crocs-kenkiä.

Post Malone lahjoitti 10 000 paria suunnittelemiaan Duet Max Clog II Crocs -kenkiä yhteensä 70 sairaalan työntekijöille ja heidän perheilleen. Kyseinen kenkämalli on ollut aikaisemmin loppuunmyyty. Hyväntekeväisyystempaus toteutettiin CNN-uutissivuston mukaan yhdessä Musicians on Call -järjestön kanssa.

Post Malonen ja Crocsin yhteistyönä syntynyt viides kenkämallisto lanseerattiin joulukuussa. Kuten aikaisemmat mallit, ne myytiin loppuun nopealla tahdilla. Kenkiä on sittemmin myyty jopa satojen eurojen hintaan trokareiden toimesta.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Musicians On Call (@musiciansoncall) jakama julkaisu