Aikuisviihdetähden huulet kuin donitsi – turvonneet entisestään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Unkarilainen Aletta Ocean on työskennellyt pian 15 vuotta aikuisviihdealalla. Nykyisin sosiaalista mediaa ahkerasti päivittävä 33-vuotias nainen julkaisi aiemmin lähinnä lomakuvia seuraajilleen. Nykyisin hän esittelee enemmän kotiolojaan, vallitsevasta koronavirustilanteesta johtuen.

Penthouse-lehden mallina työskennellyt Aletta Ocean aloitti aikuisviihdealalla työskentelemisen ollessaan hädin tuskin 18-vuotias. Sen jälkeen hän on saavuttanut runsaasti faneja, eikä vähiten plastiikkakirurgian avulla muokatun vartalonsa ansiosta. Naisella on pallomaiset rinnat ja pakarat sekä jättimäiset huulet. Hänen kasvonpiirteensä ovat kauniit, mutta töröttävät huulet ovat vaarassa mennä överiksi.

Aletta Ocean on oikealta nimeltään Dóra Varga. Hän nousi kuuluisuuteen Miss Unkari -kilpailusta, mutta siirtyi nopeasti aikuisviihteen pariin rahallisten ansioiden vuoksi. Hän on opiskellut yliopistossa, mutta elättää itsensä mallina ja elää sen päätöksen johdosta luksustyyliin.