Izabel Goulart nautti rantalomasta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunotar Izabel Goulart on viime päivien ajan lomaillut ystäviensä kanssa Karbianmerellä Saint-Barthélemyn saarella. Nainen on julkaissut matkalta paljon upeita kuvia, jotka ovat jälleen saaneet jatkoa seksikkään videon muodossa.

Izabel Goulart julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa nainen nähdään nautiskelemassa upeasta hiekkarannasta. Nainen makoilee rantavedessä niukassa uima-asussaan ja kierii hiekassa. Lopulta 36-vuotias kaunotar esittelee vielä voimistelutaitojaan ja tekee rannalla näyttävässä uimapuvussaan kärrynpyöriä.

Izabel Goulart on tehnyt viime vuosien aikana kiitävää nousua muotimaailmassa ja hän onkin jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Brasilialaisella kaunottarella on myös suuri seuraajajoukko sosiaalisessa mediassa, kun hänen upeita kuviaan janoavat yli 4,6 miljoonaa fania.