Katie Price teki vaikean päätöksen – sijoittaa Harvey-poikansa hoitokotiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Glamourmalli Katie Pricen 18-vuotias Harvey-poika on lähes sokea, autistinen ja hän sairastaa Prader-Willin oireyhtymää. Lisäksi pojalla on hermostollinen poikkeama ja hän tarvitsee jatkuvaa huolenpitoa aikuiselta. Katie Price kokee, että hän ei enää äitinä pysty auttamaan Harvey-poikaansa sillä tasolla kuin lapsi tarvitsee.

Katie Price on kertonut The Sun -sivustolle tekemässään haastattelussa, että hän on viimein tehnyt vaikean päätöksen ja päättänyt sijoittaa Harveyn täysipäiväisesti hoitokotiin. Päätös oli äidille hyvin vaikea, koska Price ei missään nimessä halunnut, että lapsi kokisi tulleensa äitinsä hylkäämäksi.

Hoitokodissa täysi-ikäiselle Harveylle opetetaan uusia ja käytännöllisiä taitoja, joita poika tarvitsee itsenäiseen asumiseen. Katie Price toivoo saavansa Harveyn sisään sellaiseen hoitokotiin, joka sisältää myös kouluopetusta autistisille nuorille ja lapsille, joilla on oppimisvaikeuksia. Oikean hoidon ja opintojen avulla Katie Price toivoo poikansa oppivan elämään itsenäisemmin ilman niin suurta avun tarvetta.