Poliisi tutkii vaarallista TikTok-stunttia – suuronnettomuus oli mahdollinen

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

TikTokissa levinneellä autovideolla todistetaan vaarallista tilannetta, jota on kuvailtu hämmästyttävän typeräksi. Videolla henkilöauto on pysäytetty junaradalle keskelle tasoristeystä.

Viraalina levinnyt video on kuvattu Iso-Britannian Boltonissa. Siinä nähdään musta Volkswagen-merkkinen auto, joka on pysäytetty junaradalle valokuvaamista varten. Videon jakaja kysyi katsojilta, olisivatko he valmiita ottamaan riskin sellaisen otoksen vuoksi, jota kukaan muu ei ole ottanut.

Videon jakoi uudelleen Twitterissä Iso-Britannian rautatieliikennettä hallinnoiva Network Rail, joka kuvaili stunttia typeräksi ja vaaralliseksi. Yhtiö kertoi tutkivansa tapausta viranomaisten kanssa. Iso-Britannian poliisin joukkoliikenteeseen erikoistuneen yksikön edustaja puolestaan totesi BBC:n mukaan, ettei yksikään video tai kuva ole hengen riskeeraamisen arvoinen.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.