Cardi B elokuvan päärooliin – esittää vanhukseksi tekeytyvää rikollista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Cardi B tunnetaan parhaiten hiphop-tähtenä, mutta nyt hän on laajentamassa myös elokuvien pariin. Räppäri on kiinnitetty toistaiseksi melko lyhyeksi jääneen näyttelijänuransa ensimmäiseen päärooliin.

Cardi B näyttelee Assisted Living -elokuvassa pikkurikollista, joka joutuu pulaan pieleen menneen ryöstön vuoksi. Hän yrittää pakoilla virkavaltaa naamioitumalla vanhaksi naiseksi ja muuttamalla isoäitinsä vanhainkotiin. Assisted Livingiä kuvaillaan railakkaaksi komediaksi elokuvien Mrs. Doubtfire – isä sisäkkönä sekä Nunnia ja konnia tyyliin.

Elokuvan käsikirjoituksesta vastaa suositun This is Us -sarjan kirjoittajiin lukeutuva  Kay Oyegun. Käsikirjoituksesta käytiin Variety-lehden mukaan tarjouskilpailu, jonka voitti lopulta Paramount. Cardi B on aikaisemmin nähty pienehkössä roolissa Hustlers – Korkojen kera -elokuvassa, minkä lisäksi hänet on nähty muun muassa Netflixin Rhytm + Flow -ohjelman tuomarina.