Gigi Hadidin suloinen viesti Zayn Malikille: ”Kiitos kun teit minusta äidin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Gigi Hadid ja poptähti Zayn Malik saivat viime vuonna esikoisensa kun heidän perheeseensä syntyi syyskuun lopulla pieni tyttövauva. Gigi Hadid on hiljalleen jakanut pieniä palasia äitiydestään sosiaaliseen mediaan. Nyt Hadid kirjoitti Zayn Malikille suloisen syntymäpäiväviestin sosiaaliseen mediaan.

Gigi Hadid julkaisi hänen Instagram-kanavallaan poikaystävänsä syntymäpäivän kunniaksi kuvan, jossa hän seisoo yhdessä Zayn Malikin kanssa. Kummallakin näyttää olevan kuvassa silmät kiinni. ”Tiimi ei unta!”, Hadid kommentoi väsyneen näköisiä pienen vauvan vanhempia.

– Onnellisinta syntymäpäivää Zaddy-isälle. Niin erityistä. Rakastan sinua paljon. Kiitos kun teit minusta äidin parhaalle tytölle maailmassa. Toivon sinulle kaikkea parasta jokaiseen päivään, Gigi Hadid kirjoitti onnentoivotuksessaan 28-vuotiaalle Zayn Malikille.